huismerk

Ready to catch lokvoeders zijn eigen huismerk lokvoeders met toevoegingen van allerlei zeer belangrijke poederadditieven. Wij hebben al voor u uit ervaring een compleet (wedstrijd)voer samengesteld en de keuze gemaakt welke vloeibare- en poederadditieven geschikt zijn voor elke soort visserij. Eveneens is er ook een 50 ml flesje bait booster van ATTRAFISH voorzien om het voer nog attractiever te maken en zo een snellere respons op de voersterkte creëren.

Big Bream

Een uniek zoete en crèmige voersamenstelling voor grote brasem.
Het samengesteld voer bevat verse plantaardige ingrediënten en een preparaat van allerlei poederadditieven onder andere aminozuren, zoete eetlustopwekker, verteringsmiddel en crèmige smaakmaker.
Vloeibare toevoeging: 50 ml bait booster cream caramel van Attrafish

Red Bream.

Een uniek rood en fruitige voersamenstelling voor grote brasem.
Het samengesteld voer bevat verse plantaardige ingrediënten, preparaat van allerlei poederadditieven onder andere aminozuren, eetlustopwekker, fruitige smaakmaker, verteringsmiddel en een superieure samenstelling van natuur producten die ervoor zorgen dat het voer rood kleurt. Deze mild zoetkruidige toevoeging heeft op zich al een zeer attractieve meerwaarde.
Vloeibare toevoeging: 50ml bait booster combi fruit van Attrafish

Grote Voorn

Een unieke voersamenstelling voor grote voorn.
Het samengesteld voer bevat verse plantaardige ingrediënten, zaden en een preparaat van allerlei poederadditieven onder andere aminozuren, eetlustopwekker en verteringsmiddel.
Vloeibare toevoeging: 50 ml bait booster sweet vanilla van Attrafish

Special Big Carp.

Een unieke samenstelling voor groter karper.
Het samengesteld voer bevat verse plantaardige ingrediënten, vismelen en een preparaat van allerlei poederadditieven onder andere visextracten, eetlustopwekker en verteringsmiddel.
Vloeibare toevoeging: 50 ml bait booster fishaminos van Attrafish

Red Carp.

Een uniek rood, zoet en mild pikant kruidige voersamenstelling voor karper.
Het samengesteld voer bevat verse plantaardige ingrediënten, vismeel, micro pellets en preparaat van allerlei poederadditieven onder andere aminozuren, zoete eetlustopwekker, mild kruidige smaakmaker, verteringsmiddel en een superieure samenstelling van natuur producten die ervoor zorgen dat het voer rood kleurt. Deze mild pikante kruidige toevoeging heeft op zich al een zeer attractieve meerwaarde.
Vloeibare toevoeging: 50 ml bait booster hot spice van Attrafish